Jutta Gustafsberg dieetti

GoFatGo eli Jutta Gustafsberg – dieetti – Ohjeet ja reseptit

Huom! Keskustele lääkärisi/ammattilaisten kanssa ennen dieetin aloittamista välttääksesi terveysriskit!

Jutta Gustafsberg dieetti eli GoFatGo -dieetti tuli tunnetuksi muutama vuosi sitten alkaneen kansallisen kuntohaasteen myötä. Dieettiohjelma tarjosi painonpudottajille valmiin ruoka-ja kunto-ohjelman, joka on ammattilaisten suunnnittelema. Tarkasti ruokavaliota seuraamalla ja yhdistämällä lisäksi tehokasta liikuntaa on moni suomalainen tiputtanut painostaan ylimääräiset kilot. Tässä artikkelissa on listattu Jutta Gustafsberg dieetin ruokavalio-ohjeet. Jos olet kiinnostunut myös muista suosituista laihdutusohjelmista Go Fat Go -dieetin lisäksi, niin lue laihdutusohjelma netissä blogikirjoitus.

Jutan dieetin ruokavalio

Dieetille on annettu tarkat ohjeet, jota tulee noudattaa ruokavaliossa. Lisäravinteet tehostavat dieetin vaikutusta, mutta eivät ole välttämättömiä. Tärkeää on juoda vettä säännöllisesti pitkin päivää ja minimissään 3 litraa. Heti herättyä aamuisin on hyvä juoda iso lasillinen vettä. Ateriaväli on tärkeää pitää tasaisena, joka on minimissään 2 ja maksimissaan 4 tuntia. Ruoan valmistuksessa saa käyttää mausteita ja tuliset mausteet tehostavatkin aineenvaihduntaa. Suolaa ja sokeria ruoanlaitossa ei saa käyttää. Alla olevia ohjeita noudattamalla saa Jutan kehittämästä Go Fat Go -dieetistä kaiken mahdollisen irti.

Aamiainen

Kaurahiutaleita 45 grammaa, rasvatonta raejuustoa 100 grammaa, sokeroimatonta mehukeittoa 150 grammaa tai 100 grammaa pakastemarjoja. Fast Omega3 -tabletteja 2kpl.

Lounas

100 grammaa joko kanaa, vähärasvaista naudanlihaa tai kalaa, 25 grammaa rasvatonta raejuustoa tai 50 grammaa kananmunanvalkuaista, 200 grammaa vihanneksia ja 10 grammaa oliiviöljyä.

Välipala

250 grammaa maitorahkaa ja 100 grammaa pakastemarjoja. Vaihtoehtoisesti Pro-Fx lo-carp bar -patukka tai 40 grammaa Fast Dietmix -jauhetta sekoitettuna veteen.

GoFatGo -dieetti

 

Päivällinen

100 grammaa joko kanaa, vähärasvaista naudanlihaa tai kalaa. Lisäksi 40 grammaa riisiä, pastaa tai perunaa sekä 200 grammaa vihanneksia.

Iltapala

250 grammaa (purkki) maitorahkaa tai 150 grammaa rasvatonta raejuustoa. 150 grammaa sokeroimatonta mehukeittoa tai 100 grammaa pakastemarjoja. Lisäksi 10 grammaa vehnäleseitä ja 2kpl Fast Omega3 -tabletteja.

Lisäravinteet

Palautusjuomaksi välittömästi treenin jälkeen 40grammaa Fast Dietmix -jauhetta sekoitettuna veteen.

Tehostettuun rasvanpolttoon Fast Burner kapseleita 2-3kpl aamuisin ja iltapäivällä.

Lue myös muita vinkkejä nopeaan laihdutukseen täältä.

Fitfarm, Jutan Superdieetti ja ruokavalio

Go Fat Go -dieettiä harkitessa ja noudattaessa on hyvä muistaa, että on Jutta Gustafsberg on kehittänyt ensimmäisen suosituksi tuleen dieettiohjelman jälkeen myös muita laihdutuskonsepteja, kuten Fitfarm ja Jutan Superdieetti. Fitfarmin ruokavalio ja koulutusohjelmat poikkeavat Jutan aikaisemmasta Go Fat Go -ohjelman ruokavaliosta huomattavasti, joten siihen kannattaa tutustua erikseen Fitfarmin kotisivuilla.