Mehudieetti
Mehudieetti – Ohjeet

Huom! Keskustele lääkärisi/ammattilaisten kanssa ennen dieetin aloittamista välttääksesi terveysriskit!

Mehudieetti tai mehupaasto on hyvin samankaltainen tapa pudottaa painoa kuin täysin ravinnoton paasto. Erotuksena mehudieetissä nautitaan veden lisäksi runsaasti erilaisia mehuja ja joissain variaatioissa liemiä. Mehudieetti on kuitenkin paaston tavoin erittäin vähäkalorinen ja kokonaisuudessaan erittäin äärimmäinen sekä raskas tapa pudottaa painoa. Usemmille mehudieettiä toteuttavalle kuuri ei ole tapa pudottaa painoa, vaan enemmänkin puhdistautumisrituaali tai pieni osa isompaa dieettikokonaisuutta.
Paastoon verrattuna mehudieetti on kuitenkin vähemmän raju, koska sen aikana on erilaisten juotujen nesteiden aikana mahdollista saada huomattavasti enemmän eri ravintoaineita, joita vedestä ei luonnollisesti ole mahdollista saada. Usein mehudieeteillä nautitaan itsevalmistettuja luomumehuja.

Mehudieetille ryhtyvän tai sitä harkitsevan on syytä hankkia alan kirjallisuutta ja paneutua eri lähteisiin tarkasti. Ilman suunnittelua ja ammattilaisten ohjeita pitempiaikainen mehudieetti voi olla hyvin haitallist elimistölle.

Mehudieeti