Laihdutusohjelma netissä

Laihdutusohjelma netissä

Kevennys.fi – kokeile nyt kaksi viikkoa!
Monelle ihmiselle säännöllinen rytmi on avain laihtumiseen ja painonhallintaan. Tapoja on monia; joillekin säännöllisyys tarkoittaa koko perheen yhteisiä ruoka-aikoja, viikottaisia ryhmäliikuntavuoroja tai vaikkapa aamun juoksulenkkiä. Tavoista riippumatta laihdutusohjelman pitkäjänteisyys ja oikeanlaiset rutiinit ovat toimivin keino onnistuneeseen painonhallintaan. Aina tämä kuitenkaan ole lähellekkään itsestään selvää, koska arki on monelle meistä täynnä yllätyksiä, kiireitä ja iltaista väsymystä. Onneksi internet on tuonut jokaisen saataville erilaisia palveluita ja apukeinoja, joilla pystyy rytmittämään laihdutusohjelmansa ja pitämään mm. ruokapäiväkirjaa netissä.

 

Kevennys.fi 9kk laihdutusohjelma

Kevennyslaihdutusohjelmassa kiteytyvät kolme tärkeää onnistuneeseen painonhallintaan vaikuttavaa tekijää. Näitä ovat:

  • 1) Motivaation ylläpitäminen laihdutusohjelman ajan
  • 2) Tietoa oikeanlaisesta ja hyvänlaisesta ravinnosta, jotta kilot eivät tule takaisin
  • 3) Painonhallintaa tukevat lisäravinteet

Suurin ongelma laihduttajilla on pitkäjänteisyyden puuttuminen. Usein laihdutusurakkaan lähdetään innokkaasti ja liian suurella teholla, jonka vuoksi innostus unohtuu lyhyessä ajassa väsymyksen ja muiden elämän menojen viedessä voiton. Kevennyslaihdutusohjelma kestää 9 kuukautta, joten pääpainona laihdutusohjelmassa on pitkäjänteisyys. 9 kuukauden aikana tulet oppimaan sinulle itse parhaiten sopivimman tavan huolehtia painonhallinnastasi. Palvelu on kuukausimaksullinen, joka pitää omalta osaltaan motivaatiotasi yllä laihdutusohjelman ajan. Vastapainoksi Kevennys laihdutusohjelma tarjoaa käyttäjilleen Rahat takaisin -takuun, mikäli paino ei putoa 9 kuukauden jakson aikana Kevennys tuotteiden sekä verkkopalvelun aktiivisella käytöllä.

Kevennys Seuranta auttaa seuraamaan saamiasi kaloreita ja antaa laihduttajalle sopivat reseptit

Kevennyksen kuuluu suurena osana laihduttamista tukeva verkkopalvelu. Kevennys Seuranta ominaisuuden saat käyttöösi heti jo pelkän näytepakkauksen tilatessasi. Päivittäinen kaloreiden laskeminen auttaa sinua ymmärtämään syömäsi kalorimäärät ja tunnistamaan hyvät sekä huonot ruoka-aineet. Laihdutusohjelma tarjoaa käyttäjilleen myös ammattilaisten laatimat reseptit, jotka tukevat saatavien kalorien kontrolloimista.

Tiivistettynä Kevennys laihdutusohjelma on hyvä vaihtoehto painon tiputtamisesta haaveileville, jotka eivät kuitenkaan löydä itsenäisesti tapoja tai rutiineja sitoutua laihduttamiseen. Laihdutusohjelma ei myöskään vaadi julkisille ryhmäliikuntatunneille menemistä. Maksuttomia laihdutusohjelmia ja esim. ruokapäiväkirjoja on olemassa netissä monia erilaisia. On siis jokaisenharkinnalla valita mieleisensä ja itselleen sopivin tarjolla olevista vaihtoehdoista. Kevennys on hyvä valintamaksullisista palveluista, koska myös laihduttamiseen sijoitettu raha motivoi jatkaan eteenpäin.